Skip to main content

Systemvegger og kontorskillevegger

Systemvegger og kontorskillevegger

Rollform sine systemvegger og kontorskillevegger har mange fordeler sett i forhold til tradisjonell plass bygd vegg. Systemveggen er rask å montere og kan lett demonteres og endres.

Vi tilbyr to typer systemvegger:

  • Hatteprofilvegg
  • Kontorskillevegg/V-fas vegg

Fleksible systeminnredninger blir i stor grad benyttet når nye kontorlokaler utformes. Det gir mange fordeler både ved førstegangs bygging og ikke minst ved senere ombyggingsarbeider. Skiftende behov for kontorløsninger tilsier bruk av fleksible løsninger.

Våre systemvegger er branntestet og lydtestet hos SINTEF og Norsk Bygg forskningsinstitutt.

Gipsplater til Systemvegger og kontorskillevegger

Rollform sine gipsplater brukes som platebekledning på stenderverk av stålprofiler. Plater til systemvegg, hatteprofil og v-fas vegg kontorskillevegg belegges med vinyl duk eller glassfiberstrie.

Vi kan levere duk i alle NCS/RAL farger på forespørsel.

Systemprofiler til Systemvegger og kontorskillevegger

Vi leverer komplett stålprofil system til våre system og kontorskillevegger, synlige profiler er lakkert i NCS S 0500 N.

Tilbehør/Hyllesystem

Rollform ønsker å være en totalleverandør av system- og kontorvegger og har alt man trenger fra en totalleverandør.

Utover det vi selv produserer, leverer vi også alt som trengs for bygging av systemvegger og innredning, samt skruer, vinkler, stålbånd, tetningslister, isolasjon mm.

I tillegg til dette produserer og leverer vi forskjellig type hyllesystemer, både i tre og stål. Flate hyller, tidsskrifthyller, knagger, opphengs kroker og annet tilbehør.

Komponentene er pulverlakkert i farge NCS 0502 Y.