Skip to main content

Om Rollform

Rollform AS

Rollform AS holder til i et flott produksjons bygg på Heia Industrifelt i Lillestrøm kommune, ca. 30 min øst for Oslo. Bygget var nytt i 2009 og her har vi både administrasjonskontorer – produksjon og utlevering av varer. I dag er vi 18 ansatte.

Vi produserer og leverer komplette system- og glassveggløsninger og komponenter til systemvegger. Våre produkter selges via et landsomfattende nett av samarbeidspartnere som er innredningsentreprenører som igjen ivaretar planleggingen og den utførende delen.

Bedriften ble etablert i 1994 og vårt marked er primært rettet mot det norske markedet. Rollform driver en økonomisk sunn bedrift og i løpet av 28 år i markedet har vi etablert oss med bred erfaring og kunnskap med høy kvalitet på våre produkter. Rollform kan tilpasse profiler og produkter etter kundens ønske og behov. Kvalitet, fleksibilitet og punktlighet er våre grunnpilarer.

Rollform er en bedrift som bedriver verdiskapning først og fremst gjennom egen vareforedling/produksjon. I tillegg har vi også salg av handelsvarer – som blant annet er brannglass fra Alufire, dørportaler fra Structo, mobile møterom/stillerom og chatbox fra Silen Space.

Les mer om Salgs- og leveringsbetingelser her.